Börja 2021 med full kontroll över projekten!

SmartDok är utvecklat för entreprenadbranschen och ger dig full översikt över dina projekt. Resultatet är en förenklad arbetsvardag och ökad lönsamhet.

SmartDok är utvecklat för entreprenadbranschen och ger dig full översikt över dina projekt. Resultatet är en förenklad arbetsvardag och ökad lönsamhet.

Använd tiden innan årsskiftet till att lära dig systemet som ska göra 2021 mer lönsamt för ditt företag!

2020 är snart historia och vi är alla överens om att det har varit ett synnerligen märkligt år. Corona-pandemin var det få som kunde förutse, och som har satt många verksamheter under stor press. Många företag upplever tuffare tider och mer osäkerhet än tidigare.

Som tur är finns det åtgärder att ta till för att göra sig bättre förberedd, och inte minst skaffa sig mer kontroll och styrning över projekten, samt driva ett bra KMA-arbete. En av dessa åtgärder är att ta i bruk en digital rapporteringslösning.

Låt 2021 bli året då penna och papper blev överflödigt, och låt tidrapportering, KMA, maskin- och service, varutransport och många andra tidskrävande registreringar ske via ett digitalt hjälpmedel.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med att komma igång med vår lösning och inte minst ett mer förutsägbart 2021.

Varför starta redan i december?

Vi har listat ett antal anledningar om varför det kan vara smart att komma igång med Digital rapportering redan i december, och inte vänta till 2021 med att komma i gång.

  • Använd tiden innan årsskiftet till att bekanta dig med systemet
  • Använd tiden innan årsskiftet till upplärning
  • Ha hela underlaget för projektbokföringen för 2021 i SmartDok
  • När det nya året startar är det som regel väldigt intensivt. Använd istället december till systemimplementering för då har du mer tid
  • Bokförare föredrar att ha samma system och rutiner under hela räkenskapsåret

Vad är SmartDok?

Det finns många alternativ till att registrera timmar i bygg- och anläggningsbranschen, men SmartDok är unikt i sitt slag då systemet är skapat för och av branschen, och inte minst innehåller allt i en app.

6 goda grunder till att välja SmartDok

BE OM DEMO OCH PRIS PÅ SMARTDOK
LÄS MER OM SMARTDOK
BE OM DEMO OCH PRIS PÅ SMARTDOK
LÄS MER OM SMARTDOK