SmartDok har vunnit den nationella delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17.

SmartDok har alltid hatt som vision att göra saker smart och enkelt, sier Steffen Nerdal i SmartDok. Foto: Lasse Sørnes

SmartDok har alltid haft som vision att göra saker smart och enkelt, säger Steffen Nerdal på SmartDok. Foto: Lasse Sørnes

Det är andra året i rad som SmartDok vinner den prestigefyllda utmärkelsen i Norge. Det är till stor del på grund av den starka tillväxten på den svenska marknaden att SmartDok vunnit årets utmärkelse.

– I 2016 har vi upplevt ett ökat intresse för våra produkter, och växten har varit mycket stor räknat i antal kunder, säger vd i SmartDok AB, Steffen Nerdal i en kommentar.

SmartDok har blivit en stor och viktig aktör i Skandinavien för bygg- och anläggningsbranschen för digital tidrapportering och för att hålla full kontroll över projekten. SmartDok består av 10 moduler som hjälpar branschen att arbeta smartare och enklare.

Allt från maskinmodul med möjlighet för uppföljning av besiktning av fordon och service av grävmaskiner, HMS/KMA Checklista-modulen för hantering av checklistor, egenkontroller och hantering av avvikelser, och en gratis ID06-ackrediterad Personalliggare som är marknadens enklaste system som hjälper dig att uppfylla den nya lagen inom byggbranschen.

Kunderna har talat!

Förra året vann SmartDok kategorin för den mest innovativa lösningen, som bekräftar att lösningen är riktig bra. Våra kunder tycker bevisligen att SmartDok är ett system som hjälper dem med att få mer lönsamma projekt.

– SmartDok har alltid haft som vision att göra saker smart och enkelt – så att entreprenörerna i branschen kan arbeta smartare och mer effektivt, berättar Steffen Nerdal.

SmartDok Personalliggare är fortfarande gratis!

– Och till er som fortfarande betalar för Personalliggaren: Kontakta oss idag så hjälper vi dig! Avslutar Steffen.